Ferdivds Fotografie

  /  Ferdi   /  It’s not the size that matters!

Omdat ik fotografie liefheb en jullie het beste wens: een gouden tip!

Er wordt her en der gesproken over dat je als paar moet vragen naar het materiaal dat de fotograaf gebruikt. Zelf heb ik deze vraag nog nooit gehad hoor. Nou ja, wel van de enthousiaste fotograaf die zelf verstand van zaken heeft. Dat is meer het ‘in welk kamp zit jij?’ gesprek ;).

Terug op de tip en ik hoop dat jullie mij erop vertrouwen. Een professionele fotograaf gebruikt niet alleen maar Canon of Nikon! Het materiaal dat hij of zij gebruikt doet er niet toe, de grootte doet er niet toe! Mijn advies: kijk naar de foto’s! Als je de foto’s mooi vindt, er verliefd op kunt worden is het niet van belang welke gereedschappen de fotograaf gebruikt. Kijk gewoon naar de plaatjes! Zijn die goed genoeg voor jou?

Zelf ben ik een Nikon schieter. Dat is geboren uit twee redenen: ik vond het knopje om een foto te maken ooit heel fijn en het zoomen is de andere kant op dan bijvoorbeeld bij Canon. That’s it! De reden dat ik bij Nikon gebleven ben is technisch en niet zo interessant. Maar met elke (hoger segment) camera, verstand van het apparaat en creativiteit kom je een heel eind! Of dat nou Fujifilm, Sony, Pentax, Nikon of Canon is maakt niet zoveel uit wat mij betreft.
Het gaat om de foto…

Close
info@ferdivds.com

Pure fotografie

 

Bruiloften
Boudoir
Portretten
Zwangerschap

@ Copyright Ferdivds Fotografie