Joost & Zlatka – Trouwfotograaf

Kasteel Heeswijk

Op dinsdag 26 april trouwden Joost en Zlatka op het prachtige Kasteel Heeswijk.
Met heel veel lieve, fijne mensen vierden ze de liefde, en ik mocht erbij zijn om die liefde vast te leggen. Maar… Ik was niet alleen! Samen met second shooter Jaap Buijs hebben we er een top dag van gemaakt.

Dit was een typische bruiloft waar je om de weerselementen heen moet werken. Droog, zon, regen, droog, zon, regen, droog, zon… je snapt hem! Ondanks de regen was er prachtige bloesem aan de bomen en konden we eventjes stunten in de Hema om te schuilen. Dank daarvoor Hema in Sint-Michielsgestel! Om de dag een eigen draai te geven hebben we wat toffe pic’s getrokken van de bruid en bruidegom die aan het gamen zijn samen. En gamen is zeg maar echt hun ding! Je kunt onder op de foto zien dat Zlatka wel echt aan het winnen is en dat het de familie zelf ook niet koud laat, dat Mortal Combat ;).

Joost en Zlatka, behalve dat jullie een prachtig bruidspaar waren, zijn jullie ook nog eens geweldige en innemende mensen.
Alle liefde toegewenst!