Ferdivds Fotografie

  /  Blog   /  Het zit hem in de ogen…
ferdivds.com fotograaf Drunen
ferdivds.com fotograaf Drunen

ferdivds.com fotograaf Drunen

Op een doordeweekse avond stond de thee heerlijk
te dampen in ons huisje in Drunen. Het is heerlijk om met iemand te praten over passies, liefdes, het leven en dromen.
Wanneer ik mensen ontvang ben ik elke keer weer verwonderd over de warmte en sfeer
die er ontstaat. Iedereen heeft prachtige verhalen. En als we geluk hebben heeft mijn lief
net iets heerlijks gebakken om te proeven. Kijk maar eens op zuchtjegeluk.nl!

Het was tijd om de foto’s te laten zien. Op dat moment wist ik nog niet wat er zou gebeuren,
maar zoals ik al zei: het veranderde definitief mijn droom en visie op fotografie. We sharen, showen al onze foto’s tegenwoordig digitaal. Media dragen bij aan hoe andere ons zien en wat we in onze levens leiden. Maar ik miste de magie in digitale presentatie. Dus voordat ze kwam, drukte ik de foto af. Prachtige kwaliteit en in een frame.  Ze hield de foto in haar handen en haar ogen vertelde de rest van het verhaal.

Waanzinnig mooie foto’s zie ik voorbij komen van de natuur, maar dat ben ik niet.
Schitterend mooie foto’s worden er gemaakt van alledaags dingen op straat, maar dat ben ik niet.
Adembenemende foto’s worden er gemaakt van dieren, maar dat ben ik niet.
Absoluut veranderd in de afgelopen tijd. Zekerder in wat ik wil. En deze dame gooide de poorten (nogmaals) open.
Ik praat graag met je, zodat ik je verhaal kan zien. Ik hoop dat je me vertrouwt en jezelf openstelt, zodat ik je naar jezelf kan laten kijken. Al is het op 15 vierkante meter. Ik wil dat je naar jezelf kijkt en trots op jezelf bent. Dat je jezelf waardeert en prachtig vindt. Je naar jezelf kijkt en de verhalen in je ogen terugleest. Zoals je bent, zoals je moet zijn. Voor jezelf en voor je kinderen, geliefden en uiteindelijk je nabestaanden.
Dat is het verhaal dat ik in haar ogen zag.
Het was duidelijk: dit wil ik elke dag kunnen doen!

Vier het leven en heb jezelf lief!

Close
info@ferdivds.com

Pure fotografie

 

Bruiloften
Boudoir
Portretten
Zwangerschap

@ Copyright Ferdivds Fotografie