Ferdivds Fotografie

  /  Bruiloft   /  Kwaliteitsalbums

Stel je voor dat je over een paar jaar samen in de achtertuin zit. Het is een zwoele zomeravond en samen kijk je op de iPad naar alle foto’s van jullie bruiloft. Al swipend blader je door de honderden foto’s op je device. Niet zo romantisch toch?! Ik ben echt fan van afdrukken!

Trouwalbum

Bij de investering van jullie bruiloft hoort wat mij betreft gewoon een pracht album!
Eigentijds of tijdloos: aanraken van je herinneringen is zo fantastisch. Want het verschil tussen die iPad en het boek is volgens mij dat je het sprookje nog even vast wil houden. Dat je het sprookje wil herbeleven met de door jullie gekozen herinneringen. Je hand die over het kwaliteitspapier glijdt, de zorg die je draagt voor het boek, de traan die het bezorgt en misschien wel de erfenis voor jullie kinderen. Voor mij is een album de hoofdrolspeler in de kast en geen mapje tussen de vakantiekiekjes. Maar wat jullie ook kiezen, wees er net zo blij mee als ik met mijn boeken.

Ik geloof namelijk in sprookjes! Er was eens…

Neem een kijkje

Boeken bestaan in alle formaten en soorten. Je kunt ze op maat laten maken en een enorm aantal foto’s van jullie dierbare dag in jullie ’trouwdagboek’ kwijt. Mijn advies: 30×30 CM is een heel mooi en hanteerbaar formaat. Een prachtig leren omslag om het trouwalbum een tijdloze look te geven of een zachte linnen look voor de moderne uitstraling. Er is zoveel mogelijk! Je mag altijd bij me komen kijken: gewoon even bladeren door de sprookjes in mijn hoofd! Het sprookje van de trouwfotograaf Ferdivds 🙂

Close
info@ferdivds.com

Pure fotografie

 

Bruiloften
Boudoir
Portretten
Zwangerschap

@ Copyright Ferdivds Fotografie