Bruiloft

Puur

De ringen en getuigen. Familie en vrienden. Bloemen en vooral veel liefde.
U ziet er prachtig uit en iedereen die jullie lief hebben is er bij. Alle bijzondere momenten worden vastgelegd, zodat deze dag tot in detail een dierbare en tastbare herinnering wordt. Ik zal ‘s ochtends bij de voorbereidingen van de bruid zijn, bij de ceremonie, op het huwelijksfeest en we maken uiteraard jullie liefde voor elkaar zichtbaar in een prachtige reportage op locatie.

Persoonlijk

Ik wil u graag echt leren kennen!
Voor aanvang van de trouwdag zullen we een persoonlijke ontmoeting plannen waarin jullie al jullie wensen aan kunnen geven. Welk beeld uit uw dromen wilt u vastgelegd hebben? Welk gevoel zoekt u in die foto die alles over jullie liefde vertelt? Welke familieleden en vrienden mogen er niet gemist worden op uw bruiloft?

Perfect

Een volmaakte trouwdag heeft een prachtig album. Je proeft, voelt en ervaart de bruiloft. Het boek is van hoge kwaliteit en is goed gebonden. Jullie kiezen de kleur die bij jullie past en ook de belangrijkste foto’s en de mooiste herinneringen voor in jullie boek op jullie gemak uit. Vanaf de bank.  Het boek wordt geleverd in een elegante koffer. Het trouwboek blijft jaren schitterend en zal een prachtige herinnering blijven.

Details

U bepaalt.
Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en elk huwelijk is uniek. Samen
stellen we voor u het perfecte pakket samen om uw herinneringen vast
te leggen. Welke mogelijkheden kunt u aan denken?

Het is mogelijk om voor uw bruiloft een verlovings- en/of kennismakingsreportage te doen. Zo leren we elkaar echt kennen en proeft u alvast wat meer van mijn werk. U kunt de foto gebruiken voor uw uitnodiging als u wilt.

Hoe ziet uw ideale album er voor u uit? Elk album wordt uniek en persoonlijk: een tastbare herinnering die blijft.

 

[icons icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_mail” fa_size=”fa-lg” type=”circle” link=”https://ferdivds.com/contact/” target=”_self” icon_color=”#0a0000″ border_color=”#ffffff” icon_animation=”q_icon_animation”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*