FAQ

  /  FAQ

Hoe ga je te werk?

Al het goeds begint met een leuk gesprek. Wat ik belangrijk vind is dat we een klik voelen. In het gesprek vertel ik je precies 'hoe en wat' en mag je me alle vragen stellen die jullie hebben. Na ons gesprek is het aan jullie hoe jullie je bij mij voelen, dat vind ik heel belangrijk, want we moeten er samen een mooie dag van maken!

Wat is de levertijd van het album?

De levertijd van jullie mooie album is ongeveer 4 tot 8 weken  nadat jullie de lay-out hebben goedgekeurd.
Ze zijn handgemaakt! Het prachtige luxe leer of eigentijdse linnen wordt met zorg om jullie schitterende foto's gedaan.
Ik durf te zeggen: de albums zijn ge-wel-dig en dat kost wat tijd.

Hoe ga je om met foto's?

Privacy en oprechtheid zijn twee zaken waar ik echt voor sta. Jullie foto's worden nooit zomaar gedeeld met het internet. Dat is ook de reden dat ik bijvoorbeeld boudoirfoto's van klanten niet op mijn website zet: ook al is het goede reclame. We delen al ontzettend veel en het is niet aan mij om dat voor een ander te beslissen. 

Afdrukken

Echte afdrukken in je handen, waar je van kunt genieten. Die je aan je muur kunt hangen, in een prachtig fotoalbum kunt doen of misschien zelfs een schitterende set in een chique Boutique Box. Speciaal voor jou, je geliefden, je familie en misschien wel je kinderen. Want zelfs in de tijd van Instagram (en Facebook nog een beetje) is er voor mij niets mooiers dan een echte foto. Een op fenomenaal fotopapier die wel 100 jaar meegaat.

Close
info@ferdivds.com

Pure fotografie

 

Bruiloften
Boudoir
Portretten
Zwangerschap

@ Copyright Ferdivds Fotografie