FAQ – De bruiloft

Veel gestelde vragen – De bruiloft

Natuurlijk heb je vragen! Sommige vragen worden vaak gesteld, daarom is het handig als je het gewoon weet!
Overigens: Je mag ook vrijblijvend kennis komen maken. Gezellig! Na ons gesprek krijg je superveel informatie en tips van
me via de mail, zodat je ze altijd nog terug kunt lezen in een handige PDF.

Zijn kinderen een probleem voor jou?

Nee! Sterker nog: ik ben ook opgeleid om met kinderen om te kunnen gaan. Mijn taak is natuurlijk om jullie trouwdag er zo mooi mogelijk op de foto uit te laten zien.  Mijn advies is dat prettig is om iemand achter de hand te hebben om even op de kinderen te letten!

 

Hoe ga je te werk?

Al het goeds begint met een leuk gesprek. Wat ik belangrijk vind is dat we een klik voelen. In het gesprek vertel ik je precies ‘hoe en wat’ en mag je me alle vragen stellen die jullie hebben. Na ons gesprek krijg je van mij nog te gekke Tips en Trucs in je mailbox, zodat alles helder is.

Wat is de levertijd van het album? We willen hem zo graag!

De levertijd van jullie mooie album is ongeveer 4 tot 6 weken.
Waarom dat zo lang duurt? Ze zijn handgemaakt! Het prachtige luxe leer of eigentijdse linnen wordt met zorg om jullie schitterende foto’s gedaan.
Ik durf te zeggen: mijn albums zijn ge-wel-dig en dat kost wat tijd.

Kunnen we je ook boeken zonder album?

Ja hoor! Mijn hart spreekt dat soms wat tegen, omdat ik gewoonweg vind dat het album jullie uiteindelijke product is. Iets tastbaars voor altijd!
Maar zonder album is ook te boeken.

Krijgen we een voorproefje

Zeker! Dat vind ik altijd een geweldig moment: die spanning voor de eerste foto. Kun je deze gelijk delen met je familie en vrienden.
MAAR… Ik heb nog iets mooiers dan dat voorproefje voor jullie in de aanbieding waar ik zelf super enthousiast over ben. Dat vertel ik jullie later!

Kunnen we je ook boeken voor iets anders?

Zeker! Ik vind alles leuk om te doen, maar mijn hart en specialisatie gaat uit naar mensenfotografie. ‘Alles met mensen’  daar word ik en uiteindelijk ook jullie heel blij van!

Heb je/hebben jullie nog vragen? Neem dan even contact met op!