Een beetje meer over mij

“Laat me je prachtig vastleggen, iedereen is mooi”
Leuk om kennis met je te maken! Fijn dat je op mijn website terecht bent gekomen.
Ik hoop dat je geniet van de foto’s en verhalen die ik graag maak.

Ferdi

Mijn naam is Ferdi en ik ben een emotioneel, van sprookjeshoudend, pizzabakkend, mijn vriendin liefhebbend, lesgevend, perfectionistisch en fotograferend mens.
Het kost in het leven soms tijd om te vinden waar je hart ligt en waar je kracht ligt. En met de  jaren ben ik, zeggen ze, wijzer geworden wat betreft wat ik wil doen in het leven.
Een van die dingen is pizza’s bakken. Ik heb jaren besteed aan het perfectioneren van heerlijk deeg en sappige tomatensaus. Een beetje vreemd? Nee! Als ik iets doe waar ik van houd, dan wil ik dat graag perfect doen.
Als jij ook zo’n liefde voor pizza’s hebt, dan kunnen we het vast extra goed met elkaar vinden. (Als dat niet zo is, dan is dat ook absoluut geen probleem!).

Sprookjes

Naast dat ik geroerd kan zijn van prachtige films, X-factor-audities-van-Jojk-zingende-Zweden houd ik van sprookjes. Sprookjes van vroeger en sprookjes van nu. Het leven is een sprookje, zolang je daar in gelooft.
Er is voor mij geen mooiere uitdaging dan dat sprookje op het juiste moment vast te leggen. En dat doe ik graag met mijn fotografie. Ik houd ontzettend van mensen en ik voel me elke keer weer gezegend als ik mensen hun foto’s laat zien en het sprookje weerspiegelt in hun ogen. Mensen fotograferen is zeg maar echt mijn ding.

Zuchtje Geluk

Het belangrijkste in mijn leven, naast pizza’s, foto’s, sprookjes, audities, mooi verhalen en andere mensen is mijn vriendin, Babs. Misschien ken je haar van zuchtjegeluk.nl? Anders zou je er zeker eens moeten kijken. Babs vertelt prachtige verhalen over geluk: in kleine en in grote dingen. En leukste van alles is dat mijn Babs BABS is. Ze kan mensen trouwen op de mooiste locaties. Babs is mijn zuchtje geluk!

Kijk eens rond en als je graag iets wilt weten, bel, mail, WhatsApp, Facebook, Instagram me dan gewoon. Dan hoop ik dat ik iets voor je kan betekenen.

Ferdi