Ervaringen

Wat vond je ervan / ervaringen

Het is altijd fijn om te weten wat mensen vonden van het samenwerken met mij.
Daarom heb ik het ze gewoon eerlijk gevraagd. Vertel in jouw woorden wat je ervan vond
en beschrijf jouw gevoel. Deel je ervaringen.

Tom
Ferdi wist zichzelf onzichtbaar te maken op onze bruiloft, maar zijn foto zijn alles behalve onzichtbaar. Niet de standaard bruiloftfoto’s, maar echt ware kunststukjes. Die uiteindelijk samenkwamen in een prachtig album.

Joost
Ferdi heeft ons fantastisch geholpen om alle elementen van onze bruiloft perfect in beeld te krijgen. Hij heeft een goede intuïtie om te bepalen welke aspecten van de foto’s belangrijk voor je zijn. In de gesprekken die we met hem hebben gevoerd hadden we altijd het gevoel gehad dat hij creatief en constructief met de bruiloft bezig was, en er met kleine wijzigingen het beste eruit haalde.

Hij denkt dus ontzettend mee in het in kaart brengen van de activiteiten en hoe deze met elkaar verbonden kunnen worden. Daarnaast is hij op de dag zelf erg flexibel, staat nooit in de weg, maar weet wel alle momentjes te vinden. Zijn voorbereiding zorgde ervoor dat hij op elk weer voorbereid was (wat in ons geval zeker nodig was!).

De foto’s en de albums zijn zeer persoonlijk in elkaar gezet, en zijn van prachtige kwaliteit. Het overizchtsvideotje na de bruiloft was ook heerlijk genieten. Het fotoboek staat bij ons in de woonkamer. De verwachtingen waren hoog, maar deze heeft hij zeker waargemaakt!

Ferdivds trouwfotografie

Peggy
Unieke fotograaf die je snel op je gemak stelt en niet zomaar foto’s neemt, maar met een artistieke blik een herinnering voor het leven maakt. Dankbaar voor de mooie resultaten die in onze families overal groots aan de muur pronken..

Marlous
Gepassioneerde fotograaf die erg kundig is in zijn werk. Een foto van Ferdi is een waar kunstwerk en een levenslange herinnering. Een herinnering die hij op een erg mooie, unieke en bijna sprookjesachtige manier weergeeft.

Nog meer…

Eefje
Hele goede ervaringen met deze fotograaf. Ferdi maakt niet alleen prachtige foto’s maar kijkt vooral ook naar de persoon voor de camera. Hij laat je op je gemak voelen , wat ook zeker te zien is op de gemaakte foto’s.
Door zowel de individuele shoot als een familieshoot hebben wij nu prachtige plaatjes.

Luuk
Top fotograaf, geweldig eindresultaat en een enorm goed gevoel. Je voelt je helemaal op je gemak bij Ferdi.

Ramak (Iraans)
Super experiment with Ferdi photography for my wedding.
Passionate, talented and exprienced.
My photos are so unique. Thank you!

Kirsten
Ferdi is een fotograaf die niet alleen oog heeft voor het perfecte plaatje, maar ook voor de persoon op het plaatje. Hij is geïnteresseerd, luistert naar jouw wensen, laat je vanaf het eerste moment op je gemak voelen en zorgt ervoor dat alles klopt. Op elk detail wordt gelet! Hij weet zijn ideeën perfect vast te leggen en het resultaat is dan ook elke keer weer verbluffend. Wat ik zelf heel prettig vind is dat Ferdi er niet alleen een goede shoot van maakt, maar ook echt een gezellige dag!

Anton
Topper! Fijne vent die via een uitstekende sfeer het beste uit zijn model weet te halen en prachtige foto’s schiet!

Yentl
Top fotograaf!! Altijd een fijne vertrouwde sfeer om samen mooie foto’s te maken!

 

Heb je/hebben jullie nog vragen? Neem dan even contact met op!

 

Je kunt de reviews ook lezen op Google