Mogelijkheden

Op deze pagina vind je een overzicht van wat ik aanbied. Mocht je na het lezen van de informatie nog vragen hebben neem dan zeker contact met me op. Mocht je nog meer willen weten: kijk dan op mijn blog! voor meer info en verhalen.

Liefdesreportage

Om de liefde te vieren of om herinneringen vast te leggen, misschien zelfs om een prachtige foto te laten maken voor op de uitnodiging van jullie huwelijk. Ik neem graag de tijd om je samen met je geliefde op de foto te zetten. Neem me mee in jullie verhaal, waar komen jullie graag, wat vinden jullie fijn of mooi aan elkaar, we maken er samen een leuke middag van.

We schieten een reportage op locatie van ongeveer 1,5 uur en de foto’s kunnen jullie bestellen als afdrukken en/of als album.

Vraag informatie aan


Bruiloft

Vier de liefde!

In een gesprek voorafgaand aan de bruiloft kijken we samen naar het verloop van de dag en naar jullie wensen. Naar aanleiding van die wensen maken we concrete afspraken en overleggen we wat ik als fotograaf vast zal leggen.
Het aankleden van de bruid (of bruiden), de eerste blik die een bruidegom op zijn bijna-echtgenote (of bijna-echtgenoot) werpt, een trouwreportage op locatie, de emotie tijdens de toespraak, de taart en jullie gasten, misschien zelfs de eerste dans..
Je hoort het; op jullie grote dag wijk ik niet van jullie zijde om alle liefde te kunnen vangen in mijn camera en om die liefde later in een prachtige album weer aan jullie terug te kunnen geven.
Stuur me gewoon een berichtje en dan praat of mail ik jullie vrijblijvend bij! Je kunt ook deze pagina checken voor een voorproefje!

Vraag informatie aan


Boudoir

Gun jezelf een stijlvolle boudoir reportage.

Vrouwelijk en elegant, waarbij jij straalt in door jou gekozen lingerie. Een prachtig cadeau om bijvoorbeeld aan je toekomstige echtgenoot te geven op de ochtend van de bruiloft in een album of een luxe bewaardoos.
We maken de foto’s op een plek waar jij je fijn voelt. Misschien is dat bij je thuis, of op de locatie waar jullie je huwelijksnacht zullen doorbrengen.

Niet alleen een mooi cadeau, maar ook voor jezelf een prachtige herinnering.

Vraag informatie aan


Portret

Iedereen is mooi.

Epke en zijn rekstok. Rubens en zijn vrouwelijke rondingen. Ferdi en zijn portretten.
Mensen portretten is iets wat ik heel graag doe. Tijdens een reportage ga ik graag op zoek naar echtheid, onderscheid en creativiteit en  zie ik het als een uitdaging om je op een andere manier naar jezelf te laten kijken.

Laat me je vastleggen zoals je echt bent, prachtig!

Vraag informatie aan


Zwangerschap

In het rijtje met herinneringen hoort een zwangerschap ook zeker thuis.
Ondanks de ongemakken stralen vrouwen meestal als nooit te voren tijdens hun zwangerschap. Als fotograaf leg ik dit graag vast en neem ik graag de tijd om die mooie ronde buik tot een blijvende herinnering te maken.

Vraag informatie aan